<i>(!TaalKeuze)</i><i>(!TaalKeuze)</i><i>(!TaalKeuze)</i><i>(!TaalKeuze)</i><i>(!TaalKeuze)</i><i>(!TaalKeuze)</i><i>(!TaalKeuze)</i><i>(!TaalKeuze)</i>

BEIMER MEAT


Euregioweg 300
7532 SN Enschede
Telefoon +31 (0)53 - 461 30 00
Email info@beimer.nl
Routebeschrijving
© 2016 BEIMER MEAT
Designed by The Bean Machine

Welkom bij Beimer Meat BV

Beimer Meat BV is op 27 april 1957 opgericht. De eerste aanzet is begonnen met het slachten van runderen in Enschede. In de laatste 54 jaar is veel ervaring opgedaan in zowel retail als groothandel in het binnen- en buitenland. Een gecontroleerde constante grondstoftoevoer komt van geselecteerde toeleveranciers. De productielocatie is specifiek ingericht voor de productie van rundvlees. Op deze locatie werken ruim 140   medewerkers aan de producten voor Beimer Meat BV . Ons bedrijf is gevestigd in Enschede en staat geregistreerd onder EG-nummer NL340. De organisatie wordt gekenmerkt door een platte structuur, dat garant staat voor persoonlijk contact, hoge mate van betrokkenheid en een snelle reactie op marktontwikkelingen. Het pand heeft een verwerkingscapaciteit van 900 ton vlees per week dat door ons eigen wagenpark gedistribueerd kan worden naar de nationale retail en internationale klanten. Ons vakmanschap, hygiënische werkwijze, dagverse verwerking en continue kwaliteitscontrole stellen ons in staat een kwalitatief uitstekend, lekker mals én verantwoord stuk vlees te bieden. Want overbodig te zeggen, staat de kwaliteit van onze producten het allermeest voorop! Kwaliteit staat bij Beimer Meat BV hoog in het vaandel. Er wordt volgens diverse kwaliteitssystemen gewerkt zoals HACCP, FSSC en IKB gelijkwaardige producten, waarin extra eisen zijn vastgelegd om de productveiligheid te garanderen. Analyses door onafhankelijke en eigen laboratoria waarborgen de kwaliteit. Om de optimale versheid van de producten te behouden zijn alle productieruimtes uitgerust met koel- of vriesinstallaties, waarvan de temperatuur door een geautomatiseerd systeem wordt bewaakt. De productie staat onder constant toezicht van een strenge maar “doch correcte” productie leiding, die begeleid wordt door geavanceerde apparatuur als metaaldetectoren en een X-RAY vetanalyzer. Buiten om dit alles wordt er ook nog constant toezicht gehouden op de productie door een onafhankelijk kwaliteitsbureau om de maximale kwaliteit van de producten te waarborgen.  De los- en laadperrons zijn voorzien van gesloten dokshelters zodat het koelproces van zowel de aan- als uitgeleverde producten niet wordt onderbroken en de kans op besmetting van buitenaf beperkt Het vrieshuis met  shocktunnel  , stelt ons in staat diverse producten direct uit voorraad te leveren. Het afzetgebied reikt van Zweden tot Spanje en van Ierland tot Rusland en nog verder. Er wordt vlees geproduceerd in blok ready snit, zowel gevliesd als semi-pare. Ook convenience food en gemalen producten in consumentenverpakkingen behoren tot ons assortiment. Beimer Meat B.V. heeft als doelstelling zich als een professionele, flexibele partner op te stellen en zich als zodanig verder te ontwikkelen.